HTML

Playback. Again :)

2011.10.27. 03:16 - Az0r

Vissza, mondjuk másfél évvel... beképzeltség lecsavar, szorgalom, erőfeszítés max. - közelbe. Kiderüljön, mennyire lettem volna képes? Legalább valami "én", legalább az lett volna, nem egy homályos talán-változás, talán csak egészen másféle illúziónak is (talán) tekinthető - némi kognitív lassulással tűzve meg... ?-S

Tudom, hogy butaság, tudom... tudom, hogy majdnem minden "vissza" az..

Miért nem tudok aludni, amikor az egész jegy, ZH, bigyó, nem érdekel... Csak 4 tárgy bukik - vagy áll? - rajta, tényleg csak ennyi - és persze, hogy a többi 3  (látszólag) a teljesíthetőbb -.- Csak 30%... de ilyen pocsék referátummal, mint az enyém, ZH-kon semmi tudással, csak az átrugdosás-preverzek engednének át... Így ez az elcseszett 30, már elcseszett 40 (minusz X) mellett igencsak szorongató, és lehet, hogy hiába ösztönző lesz majd arra a másik 30-ra, jajj;

És az elfojtott, vagy legalább is nem is tudatos frusztráció érzésem abban csúcsosodik ki a drága, hogy 3 napja alig alszom. Remek. Igaz, hogy múlt héten nagy stressz volt, de most olyan jól bejön ez a "le van szarva", "van még időm" állapot.

... báááázzz, ugye nem fogom (bázzz... ilyen szót is csak a nemalvás hozhat ki belőlem) az SPSS ZHmat is, valami az alváshiány által belőlem egészen új módon jelentős teljesítményromlást kiváltó okból elcseszerinteni? (Jájj, már megint ez a nemmegy a fogalmazás, összement a munkamemóriám vagymi, effekt, lassulat, meg minden, nem katasztrófa, csak pont jajj. hm :S)

micsoda nem - én stílus. bár a blogom azt okádja, még rám is, hogy ez utóbbi most mit is jelent, pontosan kire? (tudom, függő beszéd... emiatt szóltam rá mindig másokra is, de én ennek a mondatnak a végére egy kérdőjelet érzek! hallok; nem tudom.. hadd maradjon! a többi - fáradtság szülte, biztos-ott-van - helyesírási hibával együtt. boldogan :o)

˘-˘

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapisagomsag.blog.hu/api/trackback/id/tr653332800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása