HTML

Shit

2011.10.26. 00:24 - Az0r

  Sajnálom, hogy veled részegen sosem. Tudom, hogy talán pont olyannak, pont annak szerettél, aki tiszta és jó, és miért is inna, bár nem hiszem, hogy ez kritérium volt - mindegy voltak - e megfogalmazott azok -, mégis... 

Most, hogy annyira, pont annyira teli alkohollal, hogy - legalább is most épp - rosszul nem vagyok, de végre érzem! :o) Végre tök jó, hogy érzem, ez a nem túl sok, de pont elég állapot, talán fáradtnak kell hozzá lenni; hogy érzem, hogy még egy kicsi, és már hánynék, de most még jó o:) Hogy tényleg...

Hogy ilyen állapotban, ha - nyilván akkor, de  - veled <3 - nyomorult szív :'( De kit érdekel :Đ

Ha veled, egyszer, részegen... Tisztán, de mégis becsiccsentve csak... vajon mi lett volna? Másnap fájdalom, és szégyen, vagy jó lett volna??? vajon megtaláltuk volna egymást, vajon pont így találtuk volna meg egymást, végre szabadon arra, hogy érezzünk, vagy ez csak egy kötetlen hiúsággal keveredő - benned talán belőlem kiindulva és mondjuk az akkori önbizalomhiányoddal nem számolva, anélküli - vágy lett volna csak, vagy - vagy nem csak ennek ellenére, hanem épp ezért - valami felszabadító, valami szabadon érezhető, átélhető, valami te meg én, valami korlátok nélküli, vajon megggyűlöltél volna - e? vajon meggyűlöltél, megvetettél volna - e bármiért, ami szabad, ami ösztönös, amit engedem, hogy lásd, hogy te váltasz ki belőlem - BÁRKI VAGY, de persze, hogy te, ezt is engedi - még ha tudatomnál is vagyok, és legátolhatnám - leírni az alkohol; vajon megvetsz - e most egy alternatív - blabla - univerzumban, ahol most ezt olvasod, és vajon akkor, ha őszinte rajongásból, és némi alkohollal, és abban "hivve", hogy meghódíthatjuk a világot - nem, nem merészelnék a te hitedről beszélni, ez a saját hitem lett volna -, vajon ha akkor csak úgy mellékesen, ilyen lelki állapotban eléd állok, hogy szeretlek, ha nem csak kimondani - az még ment volna, ha pisztolyt fognak rám, vagymi -, de érezni mertem, tudtam volna, hogy szeretlek!!! De nem ment, csak távolság volt :'( Ha csak úgy, mint most, ha csak mint az akkori - a korai, amikor még szerettél - időkben, ha mondjuk kicsit az alkohollal, vagy csak szabad tudok lenni!

Vajon boldogok tudunk volna - e lenni, legalább arra a pár másodpercre, percre, esetleg órákra is igazán???? :-S

[Vajon érted - e, amit írok - még ha nem is olvasod -, vajon tudod - e, hogy az akkori Jutka sajnálja most bennem, még ha jelentősége nincs is, hogy akaratlanul is olyan magasról, nagy ívben arra, hogy te mit is szeretnél, arra hogy ő maga (én magam) mit is szeretnék - persze ki tudja már, mit szerettem volna akkor, de most az a Jutka - milyen ostoba, de ezt eddig is tudtuk - menne vissza, hogy megkérdezze, persze, nem mondtad sosem, hogy te hogyan képzelsz el egy kapcsolatot, mi lett volna, ha csak mi vagyunk a világban? Mi lett volna, ha nem csak mi vagyunk a világban? Hogy lehet, hogy mindkettőből, még ha a normálishoz közeli arányokkal is, de nem a megfelelő részt vettük el??? Miért csak részegen lehet legalább annak az illúziója meg, hogy értem, ami vagy - ami legalább is részegén lennél, mert hogy derülne ki, ha bármi más -.- )

Vajon érted - e, amit írok, vajon kell - e, hogy értsd, amellett, hogy szánalom, hogy ennyi év után rólad, csak mert ittam egy kicsit, vajon legalább az akkori te örült volna - e egy olyan nekem, aki szeretni akarná, nem csak behajtani rajta  - akaratlanul, elégedetlenül, időnként még elhanyagolva érezve is - a neki miért nem, vagy csak megszorításokkal (még ha mennyire nem is sokkal!) járó tökéletest!? Vajon miért érzem azt, hogy szánalomba hajlik át, csak mert érthetővé akarom fogalmazni, az, amit még mielőtt elkezdett volna párologni belőlem az alkohol, nem csak szerelemnek, de teljesnek - olyannak, amilyennek minden emberré korcsult állat szeretné látni - neveznék, ha nem gyilkolnák meg idő előtt a szavak?

Vajon tudnád - e érezni, legalább évekkel ezelőtt, legalább részegen, hogy velem jó volna egy alternatív univerzumba settenkedni legalább néhány órára át. Elég utána remélni, hogy tán megbocsátanak... (Elég utána remélni, hogy tán megbocsátanak? :S )

[...és mi a faszért javítom ki a helyesírási hibákat - már amennyit (erre fogom) ilyen állapotban észre veszek -, amikor ha olvasnád sem lenne jelentősége, hogy ott van - e? Majd kialszom ezt a neurális logikai bukfencet is, sebaj...]

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapisagomsag.blog.hu/api/trackback/id/tr473330298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása